Firmatur

Vårt mål er å skape unike og skreddersydde arrangement tilpasset den enkelte kunde med høy kvalitet og fokus på de viktige detaljene.

Skreddersydde firmaturer

Firmatur og kundereise gir en fantastisk mulighet til å komme tettere på kunder og ansatte i en ny og spennende setting. Hyggelige opplevelser bidrar til gode relasjoner, det er enklere å gjøre gode forretninger og skaper større lojalitet. I vår nye, digitale verden blir fysiske møteplasser stadig viktigere for å opprettholde den personlige relasjonen til kunder og samarbeidspartnere.

Vi har lang erfaring med firmaturer og gruppereiser som storbyweekend, julebordstur, fotballturer, kundekundereiser og ansattesamlinger. Vi hjelper deg med å finne spennende reisemål og morsomme aktiviteter som gjør din reise unik. For å finne den optimale destinasjonen som passer din for gruppe, og hvilke aktiviteter som egner seg best, er vi gjerne med tidlig i planleggingsfasen av din firmatur. Vi skreddersyr din firmatur fra A til Å. 

Totalleverandør av din firmatur

Ved å være din totalleverandør på reisen, kan vi ta ansvar for alt av logistikk, innhold, planlegging og gjennomføring. Ønsker du å ha med reiseleder på turen, så kan vi tilby en av våre erfarne reiseledere. Disse vil sørge for at du som arrangør kan slappe av og nyte turen, og kun være vert for dine kunder eller ansatte. 

Vår totalportefølje innen profilering gir oss en unik mulighet til å krydre reisen med en fin reisegave med firmalogo eller eksempelvis profilerte jakker eller sekker. Med egen produksjon med trykk og brodering har vi muligheten til rask levering helt frem til avreise dersom det blir endringer.

Sammen finner vi ditt neste reisemål med kunder og ansatte!

Firmatur Sicilia, Italia, firmareise, vinkurs, vingård i Italia

Firmatur til vakre Sicilia

Ta med gode kunder og ansatte på spennende firmatur til Sicilia. Følg Gudfarens fotspor, med middag og fest på Villa Corleone. Sicilia, Middelhavets største øy, er den mest varierte og eksotiske av de italienske regionene.

Fotballtur med firma, firmatur England, fotballkamp

Fotballturer til England, Tyskland og Spania

Opplev verdens beste fotballigaer direkte på stadion i England, Tyskland og Spania! Turen kan vi skreddersy for deg, slik at du kan ta med gode kunder og ansatte til en fantastisk fotballopplevelse på Old Trafford, Anfield, Allianz Arena eller Camp Nou.

 

Hummerfiske Koster, firmatur, firmareise

Hummerfiske - Jakten på havets sorte gull

Ta med kunder og ansatte på hummerfiske i Kosterfjorden. På turen blir det servert deilig lunsj og godt drikke. Dagens fangst tar dere med tilbake til hotellet hvor kokken tilberede en fantastisk hummermiddag. Hummerfiske passergodt i forbindelse med en ansattsamling eller et kick off. 

 

Firmatur Krakow, julemarkes, firmareise

Julemarked i Europa

Julemarkeder i Wien, Vilnius, Krakow og Budapest gir den rette julestemningen for kunder og ansatte. Byene byr også på spennende spisesteder, fine hoteller og gode reiseruter til en rimelig pris.

Firmatur til New York, firmareise

Firmatur til New York

New York blir omtalt som «byen som aldri sover». Vi arrangerer gruppereiser, konferansereiser og firmaturer til New York, og kan garantere en tur med mange attraksjoner, mye liv og fantastiske matopplevelser. 

 

Firmatur, samisk, reinsdyr

Firmatur på samisk vis

Ta med gode kunder og ansatte på firmatur til Finnmarksvidda. Opplev fantastisk natur, lev sammen med samene og besøke reinflokken deres.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.