Kick off og arrangement

Sammen med kunden skaper vi magiske øyeblikk og unike opplevelser.

Kick off og arrangement

Som en totalleverandør av arrangementstjenester kan Profilforum tilby et bredt spekter av events og arrangement. Vi planlegger, tilrettelegger, organiserer og gjennomfører, følger prosjektet fra A til Å. Vi leverer alt fra konseptutvikling, kick off, sommerfest, julebord, jubileum, teambuiling og produktlansering.

Vår designavdeling kan bistå med alt innen visuell kommunikasjon, og vi bidrar gjerne med vår kreative kompetanse tilpasset kundens ønsker og behov. 

Arrangement tilpasset ditt behov 

Vi samarbeider med de beste leverandørene for å skape den beste opplevelsen for kunden. Hvorfor ikke krydre en kundemiddag med et drink- og cocktailkurs i forkant, reise ut med lokale fiskere på Hummerfiske og få kokkene på hotellet til å tilberede dagens fangst, eller la de ansatte få oppleve firmaets eget ‘Skal vi danse’-julebord?

Til ulike typer arrangement kan vi foreslå spennende lokasjoner og velegnede konferanselokaler.

Gi ditt neste firmaarrangement et løft 

Noen ganger er det kun behov for en god sparringspartner, som kan bistå med deler av arrangementet. Vi har et stort nettverk av dyktige og inspirerende foredragsholdere innen teambuilding og prestasjonsutvikling, samt et stort nettverk av gode forslag på konferansier, artister og musikere som kan bidra til å løfte nivået på arrangementet. 

Bartender drinkkurs, event, cocktailkurs, barkurs, drinker, firmafest

Drink- og coctailkurs

Krydre ditt arrangement med et drink- og cocktailkurs før maten! Sammen med profesjonelle bartendere vil dine kunder og ansatte lære seg å mikse de mest populære drinkene.

Fotballtur med firma, firmatur England, fotballkamp

Kick off med fotballtur

Opplev verdens beste fotballligaer direkte på stadion i England, Tyskland og Spania. Vi skreddersyr turen for dere slik at du kan ta med kunder og ansatte til en fantastisk fotballopplevelse på for eksempel Old Trafford.

Halden, fredriksten festning, fangene på fortet, kick off

"Fagene på fortet" Fredriksten Festning

Opplev fantastiske Fredriksten Festing i Halden. Festningen og områdene rundt har mange spennende aktiviteter å by på. På majestetiske Fredriksten Festning får du møte festningens underverden og et besøk i det game bryggeriet fra 1665, hvor dere blir servert lokalprodusert øl og brødstenger.

Sykkeltur, Skagen, firmatur

Sykkeltur til Skagen

Et aktivt besøk i Skagen! Etter en kort fergetur over til Hirtshals, hvor dere får utlevert sykler, for en sykkeltur til Skagen. Turen i det flate landskapet i Danmark er ca 50 km, og en lavterskel-aktivitet. 

Tufte gård, kick off, kundearrangement, firmatur, firmareise.

Kick off eller arrangement på Tufte Gård

Legg ditt neste kick off eller faglige samling til den 350 år gamle Tufte Gård utenfor Horten. Her kan du kombinere det faglige med fantastiske matopplevelser, morsomme og annerledes aktiviteter og underholdning.

firma, kick off, arrangement, skal vi danse, teambuilding

"Nå skal vi danse"

Vi skreddersyr ditt firma sitt eget "Skal vi Danse" med dans, musikk og undervisning, kombinert med god mat og samvær med kolleger. Et morsomt, utfordrende og annerledes arrangement.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.