Kurs og konferanse

Vårt mål er å skape unike og skreddersydde arrangement tilpasset den enkelte kunde med høy kvalitet og fokus på de viktige detaljene.

Kurs og konferanse

Planlegger dere et salgsmøte, møte, kurs eller en faglig konferanse kan vi bistå dere med alt fra idé og konsept til planlegging og gjennomføring. 

Vår designavdeling kan lage invitasjoner, navnelapper, roll up, bannere, beachflagg og design til digitale flater, alt i tråd med den visuelle kommunikasjonen. Vi kan bistå med gode påmeldingssystemer og deltakerhåndtering, og sørge for en interaktiv og inspirerende konferanse. Gjennom våre gode leverandører sørger vi for alt av teknisk utstyr fra lyd og lys, til livestreaming og flerkameraproduksjoner.

En vellykket konferanse med god flyt og god stemning inneholder også gode matopplevelser.  Våre dyktige leverandører sørger for gode og næringsrike måltider og sunn og variert pausemat til deltakerne.

I vårt nettverk har vi mange, dyktige konferansierer til å lede konferansen, og ikke minst artister og musikere til kveldsarrangementene. Til det faglige programmet kan vi, om ønskelig, bistå med gode foredragsholdere innen teambuilding, prestasjonsutvikling, motivasjon og inspirasjon.

Kurs og konferanse med spennende foredragsholdere.

Lokasjoner og konferanselokaler

Vi har mange års erfaring i bransjen med ulike kurs- og konferanselokaler, og kan bistå deg i valget av konferanseløsning som passer best for ditt firma.

Konferansier Alex Ròsen, firmafest, firma arrangement, lanseringsfest, underholdning

Konferansier

En dyktig og inspirerende konferansierer, bidrar til en vellykket konferanse.

Olav Tufte, foredragsholder

Foredragsholdere

Foredragsholdere som motiverer og inspirerer kan krydre det faglige programmet. Book en av våre dyktige foredragsholdere. 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.