Arbeidstøy

Profilering handler ikke bare om å bli sett, men om å vise seg fra sin beste side. 

Arbeidstøy

Profilforum leverer alle typer arbeidstøy til deg som er ute etter kvalitet og komfort. Det er viktig med fleksibel og behagelig bekledning slik at arbeidet som skal utføres kan gjøres på best mulig måte. Samtidig spiller det en viktig rolle for hvordan din bedrift blir oppfattet av omverden. Presentabel og profesjonell bekledning kan bidra til å styrke din merkevare og identitet. Vi har arbeidstøy til din bedrift, enten du jobber innenfor salg og service, bygg og anlegg, synlighet, transport, helse og pleie, dyrepleie, renhold, hotell, restaurant, spa eller lignende.

 

Jobber du innenfor industri, bygg og anlegg er det ekstra viktig med arbeidstøy som tåler røffe situasjoner og som er med på å bidra til en tryggere arbeidshverdag. Plaggene skal være beskyttende og funksjonelle, samtidig som de må ivareta viktige sikkerhetskrav. Dersom du jobber innenfor restaurant, butikk, hotell, renhold eller lignende er det viktig med god kvalitet og funksjonalitet. Det skal tåle å brukes ofte og vaskes på høy varme, samtidig som de ansatte skal føle seg komfortable på jobb.

 

Hva du har på deg har en stor innvirkning på førsteinntrykket kundene danner seg. Viste du at førsteinntrykk vanligvis dannes i løpet av et par minutter? Det kan også være helt avgjørende for hva andre forventer av deg. Derfor er det viktig med presentabel bekledning, som gjenspeiler virksomhetens identitet og image.

 

Vi har flere kjente merkevarer som Blåkläder, Helly Hansen,Top Swede, WAW, Jobman etc. Våre kundebehandlere hjelper deg med å finne riktig produkt med ønsket passform, farge og snitt. Ønsker du et spennende design på klærne? Da kan våre designere hjelpe!

 

Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne arbeidstøyet som passer for din bedrift.