Giveaways og profilartikler

Et stort utvalg gjør det enkelt å finne produkter som passer ditt behov.

Giveaways som blir tatt vare på

Alle firmaer og bedrifter, uavhengig av bransje, har bruk for en form for markedsføring eller profilering. Blant de rimeligste tiltakene for å øke eksponeringen av bedriften er profilartikler og giveaway. Profilforum har et stort utvalg reklameartikler og giveaways, og kan levere alt fra penner, reflekser, nøkkelringer til headnecker, leppepomade, isskraper og nøkkelbånd.

Vi leverer det du trenger til kick off, lanseringer, event eller lignende, og reklameprodukter til resepsjonsdisken eller som selgeren eller håndverkeren kan ha med seg og dele ut. Reklameartikler, eller giveaways som det ofte blir kalt, er rimelig og effektivt markedsføring. Sortimentet er ubegrenset, og våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne giveaway som er tilpasset ditt formål og profil. I vår nettbutikk profilforumshop.no ser du et utvalg.

Vi er opptatt av å levere produkter av god kvalitet. De profilerte produktene bedriften gir bort skal kunne assosieres med den kvaliteten bedriften selv står for og ikke minst skal mottaker ville beholde produktet. 

Trykkteknikker på giveaways 

Profilartiklene kan profileres med en rekke ulike teknikker; brodering, trykk, doming, preg og gravering. Hvilken teknikk som benyttes, avhenger av selve produktet. Som en av få leverandører, kan vi produsere i egne lokaler. Dette gir oss muligheten til å levere giveaway på svært korte frister. Vi kan tilby prototype eller prøvetrykk, slik at det er mulig å se produktet før selve produksjonen. En annen fordel med å produsere lokalt, er at våre kunder slipper å holde eget lager. Ved løpende produksjon, kan du som kunde bestille akkurat det antallet, du vil til enhver tid trenger.

Giveaways for positiv oppmerksomhet 

Produkter som blir godt mottatt hos mottaker fører til positiv oppmerksomhet – og lever gjerne lenger.  Vi hjelper dere med å finne de beste produktene som passer bedriftens profil, som formidler ønsket budskap og hvordan dere ønsker å fremstå både internt og eksternt. Vårt mål er å levere profileringsartikler som deres kunder setter pris på og vil bruke, og som igjen kan bidra til flere, nye kunder og gode relasjoner.

Hvis du ønsker produkter av litt høyere kvalitet er det kanskje firmagaver du skal se på.

Spesialproduksjon av giveaways

I tillegg til produkter fra et stort, standard sortiment kan vi tilby spesialdesignede og spesialproduserte produkter. Dette kan være aktuelt ved større antall, eller ved spesielle ønsker om produkter som ikke finnes i et standard sortiment.

Giveaways med fokus på kvalitet 

Giveaways er relativt rimelige produkter. Vi ønsker allikevel å fokusere på kvalitet, og leverer kun sertifiserte og kvalitetssikrede produkter. Enten det er en kulepenn eller en refleks, ønsker vi å tilby et godt produkt som blir en favoritt hos mottakeren. Målet er at produktet gi god markedsføringseffekt og en positiv påminnelse om din bedrift. Giveaways er en effektiv og kostnadsbesparende måte å spre budskapet på, og er et hjelpemiddel for å bli top-of-mind hos kunden. 

Rusken i Oslo kommune ønsker miljøriktige og bærekraftige produkter til alle sine aktiviteter. I forbindelse med årets store ryddeaksjon «Vårrusken» i Oslo, har Profilforum levert kvalitets-produkter produsert av resirkulert materiale. 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.