Markedsfør ditt firma med bildekor

Vi designer og produserer alt av bildekor og foliering til biler, lastebiler og busser.

Bildekor som kommunikasjonsflate

Hos Profilforum har vi lang erfaring med foliering av reklame på bil. Våre designere er eksperter på å utvikle design og budskap etter bilens form, slik at bildekoren kommuniserer optimalt. Bilen er en verdifull kommunikasjonsflate, og folien gir en god beskyttelse mot steinsprut og riper.

Markedsfør ditt firma med bildekor

Logo på bil er en relativt rimelig og effektiv form for markedsføring av din bedrift. Bruk av bilen som markedsføringskanal krever profesjonell design. Budskapet skal oppfattes raskt og må derfor være tydelig. Våre designere har spesialisert seg på å gjenskape bedriftenes visuelle profil, tilpasset bilens form og ønsket oppmerksomhet. Vi har alle bilmodeller inne i vår database, og tegner gjerne forslag til profilering på din bil!

Montering av bildekor

I egen montasjehall sørger våre dyktige montører for at bildekoren sitter perfekt. Ved å ha egen produksjon og montasjehall, samt egne montører, gjør oss fleksible og gir oss muligheten til å levere raskt. Vårt nettverk består av nøye utvalgte samarbeidspartnere, slik kan vi tilby bilfoliering av høy kvalitet, over hele landet.

Ta kontakt med en våre prosjektledere, og avtal et møte eller en befaring.

Bildekor, folie, folie til bil, refleksfolie på bil

Bildekor med refleksfolie

Refleks på biler benyttes for å gi bildekoren ekstra effekt og oppmerksomhet. Dekoren lyser opp i trafikken, og fremhever budskapet. Refleksen vil også lyse i dagslys, men det er i mørket den får maksimal effekt. Bildekor med refleks vil få frem bedriften din på en helt spesiell måte. På en måte man ikke klarer med vanlig bildekor.

bildekor, folie på bil, design av bildekor, bilfolie, logo på bil, firmabil, helfoliering av bil, foto på bil

Bildekor med foto

Foto på bil gir budskapet ekstra slagkraft. Reklame på bilen er kjempefint å bruke ved produktlansering, kampanjer eller som reklameplass for bedriftens produkter. Profilforum sørger for å levere kvalitet på folien som tåler de påkjenninger som en bildekor er utsatt for.

Folie på lastebil, folie, foliedekor.

Bildekor på lastebil

Lastebiler, hengere og containere kan benyttes som reklameplakat for bedriften. Med store flater er det mulig å eksponere logo og budskap stort og tydelig. Plassen egner seg også godt for tidsbegrensede kampanjer. Bildekor på lastebil er en ypperlig måte å reklamere for bedriften din.

Smørehenger Skilandslaget, trailerdekor, bildekor, folie på bil, design av bildekor, bilfolie, logo på bil, firmabil, helfoliering av bil, foto på bil

Helfoliering

Spesialfolier og montasjeteknikker har gjort det mulig å dekorere absolutt hele bilen. Bilen kan kles inn med spennende mønster, bilder og forløpninger, eller vi kan bytte farge på hele bilen. Helfoliering av bilen eller lastebilen får kjøretøyet til å virkelig skille seg ut. Folien i bildekoren skjermer lakken fra steinsprut og riper, og kan enkelt fjernes. Våre kreative designere kan hjelpe deg å designe din helt unike bildekor, tilpasset din bedrifts profil.

Bruken av bil som annonseplass har økt betydelig de siste årene. Folks vaner har ført til endringer i mediebildet, og vi ser at bevegelig reklameflater som store skapsider og hengere øker, til fordel for tradisjonelle annonser. 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.