Solplassen og Kahoot

Solplassen 1, Folie på bygg, vindusfolie, skilter til lokaler, skilt og dekor, Fasadeskilt, Informasjonsskilt til kontorer og bedrifter,

Skilt og folie til eksklusive næringsbygg

Sjekk ut et av våre nyeste skiltprosjekter: Solplassen – et eksklusive næringsbygg med fantastisk sjøutsikt. Se hvordan kombinasjonen av skilt og folie i ulike materialer skaper en unik og eksklusiv atmosfære. Idé og design er utviklet av arkitekt Annette Lyngesen, ark MNAL (@annettelyngesen) hos Sweco Norge. Vi er stolte av å ha vært en del av dette unike prosjektet, og har samarbeidet tett med arkitekten for å sikre at hver eneste detalj reflekterer både innovasjon og estetikk. Resultatet ble en imponerende kombinasjon av skilt og dekor som skaper en unik og eksklusiv atmosfære, samtidig som historien i næringsbygget er bevart.

Idé og design

Arkitekten hadde en visjon om å skape vitalitet og bevegelse gjennom bruken av glass og speileffekter i trappeløp og hovedinngang. Den unike løsningen speiler alle bevegelser, og resultatet er en imponerende visuell opplevelse.

Ekte håndverk

Kahoot

Kahoot, som disponerer en hel etasje alene, har tatt sin logo til nye høyder med chrom folie. Informasjon om etasje og leietakere skinner i blankpolert aluminium og chrom folie. Samtidig gir de gjennomgående glassveggene med bakenforliggende sort folie et moderne og stilfullt preg.

Detaljer som gjør en forskjell

En nedlagt bi-inngang er tettet igjen og transformert til et imponerende hovedskilt. Konstruksjonen er laget av glass og aluminium, og har en sort foliert bakgrunn. Solplassens logo av vannskjært messing, kombinert med leietakerinformasjonen skrevet inn med chrom folie, gir et elegant og unikt utrykk. Solplassen er ikke bare et næringsbygg med kontorlokaler. Det er et kunstverk, hele veien fra inngangspartiet frem til leietaker. Den eksklusive atmosfæren er tydeliggjort i hvert eneste element, designet av Annette Lyngesen.