Profilklær - Firmagaver - Giveaways

Vi i Profilforum har mange års erfaring med alt fra profilklær til firmagaver og giveaways. Dette gjør at du som kunde, kan være trygg på å få produkter av høy kvalitet og helt tilpasset dine ønsker. Innen profilklær har vi klær til alle bruksområder. Trenger du selgerantrekk med logo og navn? Det fikser vi. Har du noen spesielle krav eller behov, er det bare å ta kontakt med en av våre fantastiske medarbeidere, så fikser vi alt. Når det gjelder firmagaver er det kun fantasien som setter begrensninger. Her finner du alt fra ekslusive firmagaver som glassprodukter fra Magnor til sporty firmagaver som vannflasker og tursekker. Uansett hva ditt behov er, kan vi hjelpe deg. Ta en titt på nettbutikken vår for å se et lite utvalg av produkter. Og som sagt, har du noen spesielle ideer eller tanker, ta kontakt.

Profilklær har mange bruksområder, som selgerantrekk, arbeidstøy og antrekk til kampanjer og messer. Profilklær bidrar til å styrke bedriftens ansikt utad og skape oppmerksomhet rundt din merkevare. Profilforum har stort og ubegrenset sortiment av profilklær, fra t-skjorter og gensere, til caper, luer og jakker.

Hos Profilforum tilbyr vi et stort utvalg firmagaver i alle kategorier. Vi har gaver som passer til ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi hjelper deg gjerne med å finne det produktet som passer ditt behov.

Alle firmaer og bedrifter, uavhengig av bransje, har bruk for en form for markedsføring eller profilering. Blant de rimeligste tiltakene for å øke eksponeringen av bedriften er profilartikler. Profilforum har et stort utvalg reklameartikler og giveaways, og kan levere alt fra pennerrefleksernøkkelringer til headnecker, leppepomadeisskraper og nøkkelbånd.

Spesialproduksjon er interessant for deg som ønsker noe unikt! Du får et produkt som er designet spesielt for din bedrift eller merkevare, utformet for å underbygge din profil. Mulighetene er utallige, og vi hjelper deg med å velge farge, profilering, merking og innpakning slik at resultatet blir helt i tråd med dine ønsker.

Slik jobber vi

Vi er et profileringsbyrå som består av dyktige fagfolk. Over hele linja.

Vi gjør oss flid gjennom hele prosessen. Uansett om vi utfører administrasjon, konsultasjon, design, prototyping, produksjon eller levering.  Vi viser stolthet og kjærlighet for faget. Det synes.

Rådgiving

Idè og design

Produksjon

Distrubisjon