Profilklær har mange bruksområder, som selgerantrekk, arbeidstøy og antrekk til kampanjer og messer. Profilklær bidrar til å styrke bedriftens ansikt utad og skape oppmerksomhet rundt din merkevare. Profilforum har stort og ubegrenset sortiment av profilklær, fra t-skjorter og gensere, til caper, luer og jakker.

Hos Profilforum tilbyr vi et stort utvalg firmagaver i alle kategorier. Vi har gaver som passer til ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi hjelper deg gjerne med å finne det produktet som passer ditt behov.

Alle firmaer og bedrifter, uavhengig av bransje, har bruk for en form for markedsføring eller profilering. Blant de rimeligste tiltakene for å øke eksponeringen av bedriften er profilartikler. Profilforum har et stort utvalg reklameartikler og giveaways, og kan levere alt fra pennerrefleksernøkkelringer til headnecker, leppepomadeisskraper og nøkkelbånd.

Spesialproduksjon er interessant for deg som ønsker noe unikt! Du får et produkt som er designet spesielt for din bedrift eller merkevare, utformet for å underbygge din profil. Mulighetene er utallige, og vi hjelper deg med å velge farge, profilering, merking og innpakning slik at resultatet blir helt i tråd med dine ønsker.

Slik jobber vi

Vi er et profileringsbyrå som består av dyktige fagfolk. Over hele linja.

Vi gjør oss flid gjennom hele prosessen. Uansett om vi utfører administrasjon, konsultasjon, design, prototyping, produksjon eller levering.  Vi viser stolthet og kjærlighet for faget. Det synes.

Rådgiving

Idè og design

Produksjon

Distrubisjon