Profilklær

Profilering handler ikke bare om å bli sett, men om å vise seg fra sin beste side.

Synliggjør din bedrift med profilklær

For å styrke bedriftens ansikt utad og skape oppmerksomhet om en merkevare er profilklær viktig. Profilklær har mange bruksområder, som selgerantrekk, arbeidstøy og antrekk til kampanjer og messer. Profilforum har stort og ubegrenset sortiment av profilklær, fra t-skjorter og gensere, til caper, luer og jakker. I vår nettbutikk profilforumshop.no ser du et utvalg.

Vi kan levere alt fra rimelige t-skjorter med logo eller budskap trykket på i stort format, til skjorter og jakker med diskret, broderte logoer. På profilklær kan vi trykke eller brodere individuelle navn. Arbeidstøy og varseltøy kan også leveres med firmanavn eller merkelogo samt individuelle navn, som gjør det enkelt når tøyet kommer tilbake fra vask.

Vi har egen produksjon, hvor vi trykker og broderer på alle typer profilklær og arbeidstøy. En stor fordel med produksjon på huset er at vi har god kontroll over produksjonen og kan levere raskt. Et alternativ til trykk og brodering er vevde eller broderte merker og emblemer som applikeres på både profilklær og arbeidstøy.

I vårt sortiment finner du alt fra rimelig profilklær til eksklusive merkevarer som Phenix, Kjus, Bergans, Fjellräven, Rab, Devold, Aclima, Bjørn Dæhlie, Dale of Norway, Helly Hansen, Berkeley, Craft og Blåkläder.

Ta kontakt med en av våre selgere så hjelper vi deg å finne profilklær etter ditt behov!

Scania spesialproduksjon

I samarbeid med Norsk Scania har Profilforum gjennom en årrekke designet og spesialprodusert kolleksjoner for det norske markedet. Kolleksjonene består av klær og profilartikler til salg i Scanias butikker i hele Norge.

Spesialproduksjon av firmaklær.

Klær med firmalogo 

Profilklær til ansatte gir først og fremst et godt helhetsinntrykk av bedriften, men har også en merkevarebyggende effekt. Enten det er klær til selgere i en salgsavdeling eller arbeidstøy til arbeidere på et verksted eller en byggeplass, er det en flott måte å markedsføre bedriften.

Profilforum har langt erfaring med å utvikle kolleksjoner innen flere ulike bransjer, blant annet selgerantrekk, kundemottak og arbeidstøy. Profilforum kan levere firmaklær i alle farger, kvaliteter og fasonger, enten man jobber på verksted, i restaurantbransjen, som selgere eller kundemottakere. Vi bistår med vår kompetanse og hjelper deg å sette sammen en kolleksjon som passer ditt firmas profil og behov.

 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.