Profilklær og firmaklær med logo

Profilering handler ikke bare om å bli sett, men om å vise seg fra sin beste side.

Synliggjør din bedrift med profilklær og firmaklær med din egen logo

For å styrke bedriftens ansikt utad og skape oppmerksomhet om en merkevare er profilklær viktig. Profilklær og firmaklær med logo har mange bruksområder, som selgerantrekk, arbeidstøy og antrekk til kampanjer og messer. Profilforum har et stort og ubegrenset sortiment av profilklær. Her finner du alt fra t-skjorter og gensere, til capser, luer og jakker. I vår nettbutikk profilforumshop.no ser du et utvalg.

Vi kan levere alt fra rimelige t-skjorter med logo eller budskap trykket på i stort format, til skjorter og jakker med diskret, broderte logoer. På profilklær og firmaklær med logo kan vi trykke eller brodere individuelle navn. Arbeidstøy og varseltøy kan også leveres med firmanavn eller merkelogo samt individuelle navn, som gjør det enkelt når tøyet kommer tilbake fra vask.

Vi har egen produksjon, hvor vi trykker og broderer på alle typer profilklær og arbeidstøy. En stor fordel med produksjon på huset er at vi har god kontroll over produksjonen og kan levere raskt. Et alternativ til trykk og brodering er vevde eller broderte merker og emblemer som applikeres på både profilklær og arbeidstøy.

I vårt sortiment finner du alt fra rimelig profilklær til eksklusive merkevarer som Phenix, Kjus, Bergans, Fjellräven, Rab, Devold, Aclima, Bjørn Dæhlie, Dale of Norway, Helly Hansen, Berkeley, Craft og Blåkläder.

Ta kontakt med en av våre selgere så hjelper vi deg å finne profilklær og firmaklær etter ditt behov!

Profilforum leverer alle typer arbeidstøy til deg som er ute etter kvalitet og komfort. Det er viktig at arbeidstøy er fleksibelt og behagelig slik at arbeidet som skal utføres kan gjøres på best mulig måte. Vi har arbeidstøy til din bedrift, enten du jobber innenfor salg og service, synlighet, transport, bygg og anlegg, helse og pleie, dyrepleie, renhold, hotell, restaurant, spa eller lignende. Se mer her.

Jobber du innenfor salg og service er det ekstra viktig å skape et godt førsteinntrykk. Derfor er det viktig med presentabel bekledning, som gjenspeiler virksomhetens identitet og image. Profilklær er en effektiv måte å styrke merkevarebevisstheten rundt din bedrift på. Vi tilbyr et stort utvalg selgerantrekk og messebekledning i forskjellige prisklasser. I egen produksjonsavdeling kan vi trykke og brodere på logo, navn og ønsket design.

Har du og din bedrift et kommende event eller arrangement? Profilklær er en effektiv måte å reklamere for din virksomhet på. Enten du skal ha en kampanje, lansering, jubileum, sportslig aktiviteter eller andre arrangementer, kan vi levere profilklær etter ditt unike behov.

Klær med firmalogo 

Profilklær til ansatte gir først og fremst et godt helhetsinntrykk av bedriften, men har også en merkevarebyggende effekt. Enten det er klær til selgere i en salgsavdeling eller arbeidstøy til arbeidere på et verksted eller en byggeplass, er profilklær med bedriftens logo en flott måte å markedsføre bedriften på.

Profilforum har lang erfaring med å utvikle kolleksjoner innen flere ulike bransjer, blant annet selgerantrekk, kundemottak og arbeidstøy. Profilforum kan levere firmaklær med logo i alle farger, kvaliteter og fasonger. Våre profilklær passer uansett om man jobber på verksted, i restaurantbransjen, som selgere eller kundemottakere. Vi bistår med vår kompetanse og hjelper deg å sette sammen en kolleksjon som passer ditt firmas profil og behov.

Hvis du trenger firmagaver med med deres egen logo på, kan du ta en titt på dette her!

 

Scania spesialproduksjon

I samarbeid med Norsk Scania har Profilforum gjennom en årrekke designet og spesialprodusert kolleksjoner for det norske markedet. Kolleksjonene består av klær og profilartikler til salg i Scanias butikker i hele Norge.

Spesialproduksjon av firmaklær.

Klær med logo

Profilklær er i bunn og grunn bare klær med bedriftens egen logo på. Vi kan tilby arbeidsklær med logo og navn uansett hvem bransje du jobber i. Eller er det kanskje en god jakke med logoen deres på som er på ønskelisten? Uansett hva du trenger av profilering på klær har vi det. Ta en titt på nettbutikken vår for å se et lite utvalg av våre profilklær. Hvis du har noen spørsmål vedrørende kvaliteten på klær eller logo og tekst, er det bare å se på våre tidligere prosjekter eller ta kontakt med oss.

Profileringsklær til Forsvaret

Et av de prosjektene vi har jobbet med er at vi har levert profileringsklær til Forsvaret. Kompleksiteten i gjengivelse av Forsvarets over hundre heraldiske våpenskjold krever nøyaktighet og fokus på detaljer. Dette gjorde at våre designere la mye presisjon ned i utførelsen og fulgte alle retningslinjer gitt av Forsvarets mediesenter.

Profilklær til alle formål

En ting som vi her i Profilforum er stolte av er vårt store utvalg av profilklær. Uansett om du har behov for profilklær til ansatte i en restaurant eller på et verksted, så finner du det du trenger her. Vi har mange års erfaring med å spesialtilpasse profilklær nøyaktig etter kundens behov. Her finner du alt fra klassiske poloskjorter til store, varme parkaser. Alle disse klærne kan du få med din egen logo, navn eller det du måtte trenge. Ønsker du å profilere bedriften din på flere områder, da bør du også sjekke ut hva vi kan tilby innen giveaways, dekor og skilt. Er du i tvil om hva du trenger er det bare å ta kontakt med en av våre fantastiske medarbeidere.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.