Profilartikler til MyGame

Profilartikler, budskap, markedsføring, profilering, Synlighet, handlenett, drikkeflaske, caps, krus, penner

Profilforum har levert et bredt spekter av ulike gave- og profilartikler til breddeplattformen innen norsk idrett; MyGame. Ved hjelp av spesialutviklede sportskamera produserer og strømmer de breddekamper fra hele Norge. I forbindelse med vårt nye samarbeid med MyGame har vi levert alt fra profilerte penner, handlenett, drikkeflasker og krus, til messemateriell som rollups, banner og klistremerker. Et stort utvalg av profilartikler.

 

Målet med markedsføringen via profilartikler, merch, støartikler og giveaways er å formidle et budskap til mottakeren. Fordelen ved å kommunisere gjennom produkter er at budskapet i markedsføringen har en lenger levetid, sammenlignet med tradisjonell reklame.

 

For å øke eksponeringen og synligheten av bedriften, er profileringsartikler et rimelig og effektivt alternativ. Profilforum har et stort utvalg av produkter som kan benyttes til reklameformål, giveaways og firmagaver. Vi har også et bredt spekter av reklame- og profileringsmateriell til messer og andre anledninger.

 

Vi hjelper deg med å formidle det budskapet du ønsker.

Synlig bedre