Flagg og banner

Synlig i mengden. Synlig bedre.

Skap oppmerksomhet med flagg

Flagg og banner vekker mye oppmerksomhet, og gir god blikkfang. Profilforum har et stort utvalg av flagg og banner, enten du trenger beachflagg til en stand eller flagg utenfor din bedrifts lokaler.

Banner

Hvis du har en kampanje, produktlansering eller byggeprosjekt, og ønsker stor og synlig reklame, er banner et flott alternativ. Banner kan brukes både ute og inne, og produseres i ønsket størrelse. Banner gir mye oppmerksomhet og er med på å synliggjøre ditt budskap.

Når du skal ha banner ute, anbefaler vi PVC eller mesh. Mesh banner har bittesmå hull, som med fordel vil slippe gjennom luft for å unngå at det lett blir revet ned av vinden. Vi anbefaler derfor mesh kvalitet til store banner som skal henge ute på steder som er værutsatt. PVC er et solid materiale med god holdbarhet, og passer bra til både innen- og utendørs bruk. PVC er et tykt materialet med en glatt overflate. Alle bannere leveres med emaljer, slik at den enkelt kan henges opp.

Beachflagg

Skap oppmerksomhet med beachflagg! Enten du skal ha en ny lansering eller skal stå på messestand, så er beachflagg et produkt som synliggjør ditt budskap på en fin måte. 

Profilforum har beachflagg i mange størrelser og ulike fasonger. På grunn av sitt robuste materiale, passer beachflagg like godt inne som ute. Vi tilpasser fotplaten etter formål, slik at beachflagget kan brukes på all slags underlag enten det er snø, gress, asfalt eller inne på en messe.

Alle beachflagg leveres i en bæreveske, slik at det er enkelt å ta med seg. Motivene kan enkelt byttes ut ved behov for nytt budskap.

Flagg

Hos Profilforum får du flagg med logo, eller vi kan lage design etter eget ønske. Flagg med logo gir et godt blikkfang og gjør bedriften din synlig på lang avstand. Flaggene produseres med forsterkede sømmer for å tåle vær og vind. Synliggjør din bedrift med logoflagg utenfor dine kontorlokaler.

Stort fasadebanner

Et stort fasadebanner er en effektiv og rimelig profilering. Spaces åpner mange nye avdelinger rundt om i Oslo, og før alt av skilter og dekor er klart har de valgt å vise seg frem med et stort fasadebanner.

Stort fasadebanner Spaces, banner, stort banner, print på banner

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.