Skilt og dekor til Bake Me Up

Bake me up, Uthengsskilt, Skilt og dekor, Lysskilt, Profilering, Reklame, Skilting,

Skilt og dekor

Profilforum har bidratt til helprofileringen av alle Bake Me Up sine lokaler! Vi har levert lysskilt, uthengsskilt, menyskilt, gatebukker, vindusdekor og folie. Skilt og dekor er en viktig del av profileringen til bedriften, som er med på å styrke det visuelle utrykket som kommuniseres til kundene.

 

Bake me up

Bake Me Up har to lokaler i Oslo, hvor det bakes ferske bakevarer hver dag. De har et bakeri på Torshov og et nyåpnet på Løren. I tillegg har de en egen avdeling i Kristiansand sentrum. Profilforum har levert skilt og dekor til alle Bake Me Up sine lokaler. Kombinasjonen av spreke farger, den unike skiltingen og duften av ferske bakevarer skaper et godt helhetsinntrykk og forsterker merkevarens visuelle identitet.

 

Profilering handler ikke bare om å bli sett, men å vise seg fra sin beste side.

Vindusfolie fungerer godt som en blikkfanger og reklameflate, samtidig som det er miljøskapende og dekorativt. Lysskilt syntes godt og er både miljøskapende, informativt og kjøpsfremmende.

 

Kvalitet er viktig i alle ledd. Hele veien fra design og produksjon til ferdigstilling og montering. Derfor har vi egne ansatte som er spesialisert innenfor hvert enkelt område. Vi har egne designere som lager skisser og sørger for at resultatet blir slik du ønsker. På eget verksted produserer vi skilt og folie. Til slutt sørger våre montører for at produktene blir riktig og fint montert.

 

Har du lyst på like freshe lokaler som Bake Me Up? Hvis du er på jakt etter et firma som kan levere alt innenfor skilt, dekor og profilering, har du kommet til rett plass. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg hele veien fra idéfasen, til ferdigstillingen av hele prosjektet.