DESIGN- OG WEBTJENESTER

Vårt mål er å skape kreativ, spennende og funksjonell design og levere gode brukeropplevelser gjennom alle plattformene.

Profilforum har et team med dyktige designere som bygger din merkevare og skaper engasjement gjennom tidsriktig og god design. Vi jobber målrettet for å gi våre kunder en unik og tydelig identitet med gjennomtenkte løsninger, skapt fra en strategi som fremstiller merkevaren på best mulig.

Det handler om å skape unike design som gir en god brukeropplevelse.

Vi utformer din nye visuelle identitet, eller hjelper deg med å fornye eksisterende identitet. Alt fra logodesign, kampanjemateriell, profilering, til skilt og dekor.

Vi tilbyr også B2B nettbutikker som bestillingsløsning for våre kunder.

B2B nettbutikk

Vi designer, utvikler og drifter nettbutikk B2B. Med moderne løsninger og god brukervennlighet i fokus sørger vi for at alle dine ansatte får tilgang til en enkel bestillingsløsning. Vi utarbeider din profilkolleksjon til nettbutikken, holder varelager og distribuerer etter bestilling. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss for mer informasjon.

 

 

 

Visuell identitet

Enten du ønsker en helt ny logo eller vil friske opp den gamle, så hjelper vi deg med å skape en helhetlig profil. En logo er bedriftens ansikt utad, og det er derfor viktig at den raskt appellerer til kundegruppen både via designvalg, farger, størrelser og bruk. Vi er opptatt av at en logo skal fungere godt på alle flater, fra web og annonser til klær og skilt. Ved å utarbeide tydelige retningslinjer i en profilmanual sikrer man riktig bruk av logo og visuell identitet i alle kanaler. Dette er viktig for å bygge en gjenkjennelseseffekt og en sterk merkevare.

Profilering

En gjennomgående profil er viktig for at merkevaren skal fremstå profesjonelt på alle flater. Vi sørger for at din profil fremstår best mulig på alt fra selgerantrekk, profilartikler og til årets julegave. Vi har over 20 års erfaring med profilering og det er vår ykresstolthet at en logo skal fremstå best mulig. Våre designere har høy kompetanse på ulike produksjonsmetoder slik at du kan være trygg på at ditt budskap kommer tydelig frem på ulike materialer.

 

 

 

Skilt & dekor

Vi designer alle typer skilt, og noen flere. Med over 20 års erfaring med skilt- og dekordesign sørger vi for å skape et helhetlig uttrykk. Med et brennende engasjement for faget finner vi de beste og mest spennende løsningene som virkelig kan løfte din bedrift. Vi hjelper deg med å skape et godt inntrykk.