Firmagaver

Profilering handler ikke bare om å bli sett, men om å vise seg fra sin beste side.

Firmagaver som gir gode assosiasjoner

Firmagaver som belønning og motivasjon til ansatte, til gode kunder og viktige samarbeidspartnere eller i anledning jubileer og andre utmerkelser. Firmagaver til glede og inspirasjon, for å skape en positiv opplevelse for mottakeren og bygge merkevare.

Profilforum tilbyr et bredt sortiment firmagaver i de ulike kategoriene, fra pledd og praktiske turprodukter til eksklusive klokker og interiørprodukter. Vi hjelper deg gjerne med å finne det rette produktet for en spesiell anledning og for ditt behov.

Firmagave med logo

De fleste setter stor pris på å motta gaver, og det knyttes ofte positive assosiasjoner til avsenderen. Sett din firmalogo på fine gave og styrk ditt kundeforhold. Som bedrift er det viktig å vise at man setter pris på sine ansatte, og en firmagave er en fin måte å vise sin takknemlighet på. Vi tilbyr sesongrelaterte firmagaver som påskegaver, sommergaver og julegaver, og gaver som passer gjennom hele året.

Ta kontakt med en av våre selgere så hjelper vi deg å finne den gaven som passer ditt behov.

Profilforum gavekatalog AW2019

Bli inspirert i den nye gavekatalogen til Profilforum. I katalogen finner du er stort utvalg gaver som passer enhver smak, i flere ulike priskategorier. Katalogen består av utvalgte merkevarer og nyheter til B2B markedet.
Alle produktene kan dekoreres med din firmalogo.
Ikke glem vår nettbutikk hvor du kan se et større utvalg av både gave- og profilartikler.

Utvalget av interiørprodukter er både bredt og allsidig. Fra tekstiler som håndklær og pledd, til harde produkter til hus og hjem, som kjøkkenkniver, vaser og glass. Alt kan leveres med din firmalogo. Glass er produkter man kan gi år etter år, og gir man samme serie er det fine samleobjekter. Glassprodukter leveres som regel med sandblåst logo, en teknikk som gir et flott og elegant preg på produktet, enten du ønsker en diskret eller litt mer synlig logo. Vi har tilbyr kvalitetsprodukter fra Magnor med kjente designere som Finn Schjøll og Halvor Bakke – flotte og eksklusive vaser, glass og servise. Andre merkevarer er Holmegaard, Rosendahl, Kähler, Stelton, Kosta Boda, Le Creuset, Menu, Sagaform, Hardangerbestikk og Øyo, for å nevne noen.

Matgaver byr på både spennende og tradisjonelle smaker, og er både praktiske og anvendelige for mottakeren. Fra smakfull sjokolade og lakris til spekepølser og tilbehør til pizza og taco. Matgaver kan leveres i gavepakker, gjerne med en kombinasjon av ulike produkter. I vårt sortiment har vi smaksgaver fra Cemo, Trine på Gården, Norgodt og Designfood.

Firmagaver tilpasset tur og reise er ofte produkter man setter stor pris på. Det følger gjerne gode assosiasjoner relatert til det å være på tur og oppmuntre til fysisk aktivitet. Profilforum har et ubegrenset utvalg med alt fra hodelykt, tursekker og termos til weekendbag og kofforter. Vi har kvalitetsprodukter fra merkevarer som Leatherman, Stanley, Camelbak, Led Lenser, Lifeventure, Silva, Samsonite, Bergans og Fjellreven.

Tekniske produkter har blir veldig populært de siste årene. Med den raske utviklingen innen området, følger det stadig nye og bedre produkter.  Vi har et stort utvalg av DAB radio,høyttalerepowerbank, headset og ladeprodukter. I denne kategorien finnes både trådløse, elektriske produkter og tradisjonelle med kabel. For tekniske produkter er kvalitet viktig, og en trygghet for brukeren. Alle produktene vi leverer er sertifiserte og godkjente. Noen av merkevarene vi tilbyr er Kygo, Philips, JBL, Geneva, Tiny Audio og POP.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.