Firmagaver og produkter med logo

Firmagaver og profileringsprodukter med logo handler ikke bare om å bli sett, men om å vise seg fra sin beste side.

Firmagaver som gir gode assosiasjoner

Det å gi firmagaver som belønning og motivasjon til ansatte, til gode kunder og viktige samarbeidspartnere er gull verdt. Kanskje er det en spesiell anledning, jubileer og andre utmerkelser som fortjener en større oppmerksomhet. Da er en firmagave perfekt! Gaver til glede og inspirasjon, for å skape en positiv opplevelse for mottakeren og bygge merkevare.

Profilforum tilbyr et bredt sortiment firmagaver i de ulike kategoriene. Vi har alt fra pledd og praktiske turprodukter til eksklusive klokker og interiørprodukter. Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette firmagaven for en spesiell anledning og for ditt behov.

Firmagave med logo

De fleste setter stor pris på å motta gaver, og det knyttes ofte positive assosiasjoner til avsenderen. Sett din firmalogo på fine gaver og styrk ditt kundeforhold. Som bedrift er det viktig å vise at man setter pris på sine ansatte, og en firmagave er en fin måte å vise sin takknemlighet på. Vi tilbyr sesongrelaterte firmagaver som påskegaver, matgaver, sommergaver og julegaver, og gaver som passer gjennom hele året. 

Ta kontakt med en av våre selgere så hjelper vi deg å finne den gaven som passer ditt behov. Ønsker du å se på profilklær eller andre klær med deres egen logo på, ta en titt her.

Vi tilbyr eksklusive firmagaver fra Magnor med kjente designere som Finn Schjøll,  Halvor Bakke og Camilla Prytz – flotte og eksklusive vaser, glass og servise. Andre merkevarer er Holmegaard, Rosendahl, Lexington, Elvang, Høie, Kähler, Stelton, ByOn, Kosta Boda, Le Creuset, Menu, Sagaform, Hardangerbestikk og Øyo, for å nevne noen. Vi har også et stort utvalg eksklusive merkevarer innenfor sport og fritid. 

Smakfulle firmagaver byr på både spennende og tradisjonelle smaker, og er både praktiske og anvendelige for mottakeren. Fra smakfull sjokolade og lakris til spekepølser og tilbehør til pizza og taco. Matgaver kan leveres i gavepakker, gjerne med en kombinasjon av ulike produkter. Disse gavene faller ofte i smak hos de aller fleste, uansett alder og stilling. Smakfulle firmagaver er perfekt for alle og enhver! I vårt sortiment har vi smakfulle firmagaver fra Cemo, Simply Chocolate, Bon-Coca, Kvarstad Sjokolade, Drit Forbanna, Wally and Whiz og Smaksgaver. 

Tekniske firmagaver er veldig populære gaver. Med den raske utviklingen innen området, følger det stadig nye og bedre produkter.  Vi har et stort utvalg av DAB radio, høyttalerepowerbank, headset og ladeprodukter. I denne kategorien finnes både trådløse, elektriske produkter og tradisjonelle med kabel. For tekniske produkter er kvalitet viktig, og en trygghet for brukeren. Alle våre tekniske firmagaver er sertifiserte og godkjente. Noen av merkevarene vi tilbyr er Philips, JBL, Geneva, Tiny Audio og Blaupunkt.

Firmagaver tilpasset tur og reise er ofte produkter man setter stor pris på. Det følger gjerne gode assosiasjoner relatert til det å være på tur og oppmuntre til fysisk aktivitet. Derfor er våre sporty firmagaver helt perfekte! Profilforum har et ubegrenset utvalg med alt fra hodelykt, tursekker og termos til weekendbag og kofferter. Vi har kvalitetsprodukter fra merkevarer som Osprey, Lowe Alpine, Salamon, Craft, Rab, Swix, Northug, Ticket to the Moon, Brusletto, Leatherman, Stanley, Camelbak, Led Lenser, Lifeventure, Silva, Samsonite, Bergans og Fjellreven. Her finner du sporty firmagaver som passer til de aller fleste.

Utvalget av interiørprodukter er både bredt og allsidig. Vi har et godt utvalg av eksklusive firmagaver, alt fra tekstiler som håndklær og pledd, til interiør produkter til hus og hjem, som kjøkkenkniver, vaser og glass. Alt kan leveres med din firmalogo. Glass er produkter man kan gi år etter år, og gir man samme serie er det fine samleobjekter. Glassprodukter leveres som regel med sandblåst logo, en teknikk som gir et flott og elegant preg på produktet, enten du ønsker en diskret eller litt mer synlig logo.

Vi har et stort utvalg av bærekraftige firmagaver. Her har vi fokus på produkter av god kvalitet, holdbarhet, resirkulerte materialer, sporbarhet og lav miljøpåvirkning. Gjør en forskjell ved å gjøre bevisste valg og vis hva din bedrift står for. 

Ut på tur

Finn den perfekte sommergaven til friluftentusiasten i katalogen!

Ved å gi en liten gave til dine ansatte, kunder eller samarbeidspartneres skaper du glede, overraskelse og verdi. Vis annerkjennelse gjennom en hyggelig firmagave.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.