Spesialproduksjon av profilklær, giveaways og profilartikler

Hos fagfolk er merkevaren din i trygge hender.

Spesialproduksjon av klær og reklameartikler

Spesialproduksjon er interessant for deg som ønsker noe unikt! Du får et produkt som er designet spesielt for din bedrift eller merkevare, utformet for å underbygge din profil.

Mulighetene er utallige, og vi hjelper deg med å velge farge, profilering, merking og innpakning slik at resultatet blir helt i tråd med dine ønsker. Vi har gjennom en årrekke arbeidet for å knytte kontakt direkte med fabrikker i Østen. Vårt mål er å være korteste ledd fra produsent til bruker.

Kvalitet og detaljer med spesialproduksjon 

Profileringsprodukter skal gjenspeile den kvaliteten din bedrift eller merkevare krever, og vi har lang erfaring med å tilpasse produktene slik at de blir i henhold til deres ønsker. Enten du ønsker et kampanjeplagg eller noe varig, har vi produktkunnskapen som sikrer en god leveranse i henhold til bruksområdet og ønsket prisklasse.

Det er detaljene som skaper helheten! Det er de små detaljene som understreker et vellykket produkt. Det kan være kontrastfargede nakkebånd i en genser og spesialinnfargede knapper i en piquet eller labels med eget design.

Det er ofte lønnsomt med produksjon direkte på fabrikk ved større antall – enten det er klær, hodeplagg eller profilartikler.

Design av spesialproduksjon 

Ved spesialproduksjon hjelper våre designere deg å utforme et produkt etter dine retningslinjer. Vi er en kreativ samarbeidspartner som gjerne kommer med innspill og benytter vår kompetanse for å sikre deg et godt resultat.

Ved bestilling produserer vi en prototype for godkjenning før selve produksjonen igangsettes.

Vi har i en årrekke arbeidet med å finne de beste og mest egnede fabrikkene å samarbeide med. Vi har fokus på å velge underleverandører som har etiske retningslinjer, arbeidsforhold og standarder for sine arbeidere som tilfredsstiller vestlige krav. Som et ledd i kvalitetssikringen og for å følge opp besøker vi fabrikkene regelmessig. Hvis du vil se på andre produkter vi tilbyr, kan du se på firmagaver eller profilklær her.

Scania spesialproduksjon

I samarbeid med Norsk Scania har Profilforum gjennom en årrekke designet og spesialprodusert kolleksjoner for det norske markedet. Kolleksjonene består av klær og profilartikler til salg i Scanias butikker i hele Norge.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.