Messesystemer

Synlig i mengden.

Messesystemer

Hos Profilforum tilbyr vi et stort utvalg reklame- og profileringmateriell til messer, arrangementer og butikker. Som totalleverandør av messesystemer tilbyr vi alt av messevegger til smarte roll ups, seil og beachflagg. Vi vet hvilke løsninger som synes i mengden og kommuniserer raskt og godt.

Vi har spesialisert oss på å levere stands og messesystemer, som holder høy kvalitet og lav vekt. Slik at produktene er enkle å distribuere og montere, men også solide og kan gjenbrukes. Produktene kommer alltid ferdig pakket og leveres dit du ønsker.

Roll up

Roll up er et fleksibelt produkt som er enkelt å ta med seg, enkelt å sette opp og kan brukes overalt. Roll up er et rimelig produkt, og budskapet ditt kommer godt fram, enten det er på et kjøpesenter, en konferanse, messe eller  i en resepsjon. Profilforum har roll up i mange størrelser og priskategorier. På enkelte modeller kan duken byttes ut, om man ønsker nytt budskap. Har du dårlig tid, kan vi levere roll up på dagen. Alle våre roll ups leveres komplett med bæreveske.

Messevegg og messebord

Profilforum tilbyr et stort utvalg av messevegger, enten det er til en messestand, pressevegg til et arrangement eller til dine egne lokaler. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer ditt behov. Budskapet på messeveggen kan enkelt byttes ut, uten å måtte bytte ut hele messesystemet.

Hvis du skal stå på stand anbefaler vi å ha et messebord. Et messebord skaper et naturlig møtepunkt i standen, hvor man samles og prater med kunder. Det er også praktisk for oppbevaring av brosjyrer og giveaways. Messebordet har også store og fine trykkmuligheter, hvor du enkelt og effektivt får frem ditt budskap og som enkelt kan byttes ved en annen anledning. 

Telt med logo

Skal du stå på stand og trenger ekstra oppmerksomhet, kan messetelt være en god løsning. Telt med logo gir god synlighet og er veldig funksjonelt. Messetelt kan brukes hele året, både inne og ute. Teltene er laget i et solid materiale, som kan brukes gang på gang. Med store logomuligheter kan du enkelt formidle ditt budskap både på innsiden og utsiden av sideveggene og på taket. Vi tilpasser teltet etter ønsket størrelse og antall vegger, alt etter ditt behov. Veggene kan leveres med eller uten vindu. 

Trenger du en hel messestand, kan det være fint å kombinere messevegg, messebord, roll up og en oppblåsbar sittelounge. Det er mange muligheter og vi hjelper dere gjerne med kreative forslag og løsning som passer deres behov og budsjett.

Transportmessa Norsk Scania

Norsk Scania deltok på Transportmessa 2016 med en enorm stand. De stilte ut lastebiler og busser, hadde butikk og serverte vafler og kaffe. Dette var garantert det hyggeligste området på hele messa. 

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.