Skilt - Dekor - Bildekor - Utsmykning

Hvis du er på jakt etter et firma som kan levere alt innenfor skilt og dekor, da har du kommet rett. Profilforum har lang erfaring og dyktige medarbeidere, noe som gjør oss til en perfekt samarbeidspartner. Vi kan produsere alt av skilt og har jobbet med kunder som Tesla, Amnesty International og Hasle Linje. Våre skilt er av høy kvalitet og blir pent montert. Det samme gjelder både bildekor og dekor generelt. Her har vi lang erfaring og har jobbet med mange spennende kunder. Ta en titt på "Prosjekter"-siden vår for å se noen av kundene våre. Hvis du drømmer om noe mer spesielt enn vanlige skilt og dekor, kan du ta en titt på utsmykningssiden vår for å se om noe her kan passe dere. Vi kan lage faste installasjoner til kontoret, men også midlertidige utsmykninger til events, messer og lignende. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

Skal du skape et godt førsteinntrykk, bør skiltet ditt holde høy kvalitet, være pent montert og ha godt lys. Her finner du alle mulige skilt. Vi har blant annet fasadeskilt, plateskilt, lysskilt, informasjonsskilt, butikkskilt og arenaskilt. Hos Profilforum tilbyr vi et stort utvalg av ulike skilt.

Hos Profilforum har vi lang erfaring med bilfoliering. Designerne våre er eksperter på å tilpasse design, trykketeknikk og budskap etter bilens form, slik at folieringen kommuniserer både raskt og riktig. Slik utnytter du en verdifull kommunikasjonsflate, samtidig som folien beskytter billakken mot steinsprut og riper. Bildekor av høyeste kvalitet.

Er kontorvinduet ditt et tomt lerret? Foliering har mange bruksområder og kan fungere både som en smart reklameflate, som avskjerming eller som utsmykning i kontorlandskapet. Vindusdekor er en meget populær måte å dekorere et kontorlandskap på, og gir mange muligheter til å vise frem bedriftens profil.

Utsmykning av bedriftens lokaler, enten permanent eller til et arrangement, er et effektfullt virkemiddel for å understøtte verdier eller kommunisere et budskap. Trenger du noe helt spesielt til dine lokaler eller events? Da er det bare å ta kontakt med oss i Profilforum!

Slik jobber vi

Vi er et profileringsbyrå som består av dyktige fagfolk. Over hele linja.

Vi gjør oss flid gjennom hele prosessen. Uansett om vi utfører administrasjon, konsultasjon, design, prototyping, produksjon eller levering.  Vi viser stolthet og kjærlighet for faget. Det synes.

Rådgiving

Idè og design

Produksjon

Distrubisjon