Skal du skape et godt førsteinntrykk, bør skiltet ditt holde høy kvalitet, være pent montert og ha godt lys. Hos Profilforum tilbyr vi et stort utvalg av ulike skilt.

Hos Profilforum har vi lang erfaring med bilfoliering. Designerne våre er eksperter på å tilpasse design, trykketeknikk og budskap etter bilens form, slik at folieringen kommuniserer både raskt og riktig. Slik utnytter du en verdifull kommunikasjonsflate, samtidig som folien beskytter billakken mot steinsprut og riper.

Er kontorvinduet ditt et tomt lerret? Foliering har mange bruksområder og kan fungere både som en smart reklameflate, som avskjerming eller som utsmykning i kontorlandskapet.

Utsmykning av bedriftens lokaler, enten permanent eller til et arrangement, er et effektfullt virkemiddel for å understøtte verdier eller kommunisere et budskap.

Slik jobber vi

Vi er et profileringsbyrå som består av dyktige fagfolk. Over hele linja.

Vi gjør oss flid gjennom hele prosessen. Uansett om vi utfører administrasjon, konsultasjon, design, prototyping, produksjon eller levering.  Vi viser stolthet og kjærlighet for faget. Det synes.

Rådgiving

Idè og design

Produksjon

Distrubisjon