Alle typer skilt

Profilforum tilbyr alle typer skilt som fasadeskilt, lysskilt, butikkskilt, plateskilt, informasjonsskilt og alle andre tenkelige skilt.

Bedre synlighet med skilt

Skal du skape et godt førsteinntrykk, bør skiltet ditt holde høy kvalitet, være pent montert og ha godt lys. Hos Profilforum tilbyr vi alle tenkelige skilt. Og noen til. I over 20 år har vi utviklet, produsert og montert fasadeskilt for noen av landets mest kjente merkenavn og skapt helhetlig skiltdesign for flere store eiendomsaktører. På vårt eget verksted har vi produsert noen helt unike spesialskilt. Selv om leveransene er mange og svært forskjellige, har de en ting til felles: Høy kvalitet.

Å produsere skilt av høy kvalitet krever innsats, kunnskap, erfaring og stolthet. Man må vise respekt for håndverket. Som en av ytterst få tilbydere i Norge, har vi produksjon i vårt eget, moderne verksted. Her jobber et team av designere, skiltmakere, konstruktører og montører. Verkstedet gir oss stor fleksibilitet og utallige muligheter for kundene våre. Vi kan lage prototyper i miniatyr – slik at du kan se hva du bestiller, før du bestiller. Det lar oss også utføre kostnadseffektive ekspressproduksjoner, gjøre lokal tilpasning, utføre raske reparasjoner og skape helt unike skilt.

Ta kontakt med en av våre prosjektledere for en uforpliktende prat. Hvis du vil se på bildekor kan du ta en titt her!

Store fasadeskilt Oslo Kommune, skilt, lysskilt, montasje av skilt

Fasadeskilt

Et fasadeskilt skal vekke oppmerksomhet og formidle bedriftens identitet. I arbeidet med utforming av fasadeskilting er det viktig å ta stilling til hvor det er mest hensiktsmessig å plassere skiltet og hvilken størrelse som er riktig i forhold til bygget og andre utvendige elementer. Skiltingen skal tilfredsstille krav og forskrifter fra bygningsetaten, og samtidig skal skiltet oppleves slik det er tiltenkt. Vår oppgave er å ta hensyn til dette, samtidig som vi ivaretar arkitektenes, de grafiske formgivernes og kundenes visjoner.

Informasjonskilt, toalettskilt Sentralen, etasjeskilt

Plateskilt

Ved bruk av selvklebende dekor eller utfreste bokstaver montert på en skiltplate, kan vi tilby alt fra enkle skilt til mer spennende og eksklusive varianter. Vi benytter et mangfold av materialer; rustfritt stål, lakkert aluminium, pvc, acryl, glass, tre etc. Det er også mulig å kombinere forskjellige materialer for å oppnå et spennende design.

Neon skilt Via Village

Lysskilt

Valg av lyssetting er en viktig del av skiltet for at det skal synes godt - døgnet rundt - men også fordi det tilfører effekter og forsterker den visuelle opplevelsen. Lysskilt integrert i innredningen gir en flott og dekorativ eksponering sammen med produktene. Dette er både miljøskapende, informativt og kjøpsfremmende. Vi leverer både foto og utskåret dekor til lyskasser. Lyset bak gir bildet og fargene ekstra glød.

Etasjeskilt, informasjonskilt

Informasjonsskilt

Tydelig og gjennomført skilting er viktig for at det skal være enkelt for de besøkende å finne frem i lokalet. Vi leverer både standard informasjonsskilt og spesiallagde skilt etter kundens ønsker. Skiltet skal være informativt og tydelig, men samtidig må design, utforming og konstruksjon harmonere med bedriftens miljø og stil.

Butikkskilt, fasadeskilt, skilt

Butikkskilt

Skiltet er butikkens ansikt utad. Skiltene skal være i henhold til butikkens profil og rettet mot ønsket kundegruppe. Ved hjelp av godt design, riktig belysning og materialvalg skal skiltet skape oppmerksomhet. Vi designer og spesialproduserer skilt for bedrifter, butikker og kjeder. Dette er med på å skape en profil som er enestående for hver enkelt bedrift. Vi legger stor vekt på valg av riktige materialer, farger og effekter for å skape ønsket miljø og gjenkjennelseseffekt.

Arenaskilt, skilt, innendørs skilt

Arenaskilt

Skiltene produseres i slagfast materiale for å tåle påkjenninger under idrettsarrangement. Produksjon av skilt til slike arrangement innebærer mye tilrettelegging for at alle logoer skal fremstå korrekt og i henhold til den enkelte sponsors profil.

 

Hasle Linje

I samarbeid med byggherre og interiørarkitektene har Profilforum levert skilt tilpasset den enkelte leietaker, i form av fasade- og informasjonsskilt, og vindusfoliering. Bymiljøetaten flytter inn i Oslos mest miljøeffektive bygg, hvor vi har merket bygget med at solceller på vegg og tak lader opp 80 elbiler hver dag – året rundt.

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.