Skilt og dekor Hasle Linje

Stor bauta, pylon på Hasle linje. Designet og produsert av Profilforum

Stort eiendomsprosjekt

På eiendommen etter Vinmonopolets produksjonsanlegg har Höegh Eiendom og AF Eiendom igangsatt et stort utviklingsprosjekt på 100 mål. Det skal utvikles 120.000 kvm kontor- og næringsbygg, rundt 850 boliger og et annerledes handelssenter. 

Vinmonopolets tidligere tapperi- og produksjonsanlegg, «Château Hasle», er et kjent landemerke på Hasle, og det verneverdige bygget vil bli tatt godt vare på. Fargene på skiltene er valgt for å videreføre den rustikke stilen i den gamle bebyggelsen. Form og uttrykk harmonerer med det nye. 

Innkjøringen til området har fått et skikkelig monument for å ønske velkommen. Installasjonen er dimensjonert med solide materialer og fundamenter, for å tåle de påkjenninger et utendørs, frittstående skilt blir utsatt for.

Form og uttrykk som harmonerer.

HasleLinje er fortsatt under prosjektering og flere byggetrinn gjenstår. 

I samarbeid med byggherre og interiørarkitektene har Profilforum levert skilt tilpasset den enkelte leietaker, i form av fasade- og informasjonsskilt, og vindusfoliering. Bymiljøetaten flytter inn i Oslos mest miljøeffektive bygg, hvor vi har merket bygget med at solceller på vegg og tak lader opp 80 elbiler hver dag – året rundt.