Masala Politics

Masala Politics, Skilt til restaurant

Velkommen til Masala Politics – en uforglemmelig smaksopplevelse midt i hjertet av Karl Johans gate. Vi er stolte av å ha bidratt til å løfte atmosfæren i restaurantlokalet med flotte gullrammer, skilt og dekor.

Masala Politics er et unikt konsept, der indisk mat møter politikken. Restauranten ønsker å inspirere til politiske samtaler, noe som tydelig fremgår av dekorasjonen i lokalet. Som de selv sier: «Om du tror indisk mat er spicy, skal du oppleve indisk politikk. Der er det så vanlig å krydre retorikken at statsminister Nardendra Modi kalte det å gi “masala til media".» 

Don’t give ‘masala to media.

Vårt oppdrag var å levere menyskilt, informasjonsskilt, logoskilt og dekor, som matcher bedriftens identitet. Gullrammene, rundt de ikoniske bildene av politiske personer og hendelser, skaper et unikt utrykk, som er med på å tydeliggjøre restaurantens budskap og identitet. Samtidig sørger informasjonsskiltene for at gjestene enkelt kan navigere seg opp til andre etasje, der restauranten er plassert. Samarbeidet med Masala Politics har resultert i en visuelt tiltalende atmosfære, der alle skilt og dekorative elementer i lokalet er med på å fremme restaurantens budskap. Ta turen innom for å oppleve deres unike sjarm og lidenskap for både indisk mat og politikk!