Unikt skiltdesign for INC.

Inc. skilt, dekor, navnskilt, Incworks, Kontorskilt, skiltdesign,

Unikt skiltdesign for INC.

Profilforum er stolt av å dele et av våre nye og spennende prosjekter: INC. - et fremtidsrettet kontorkonsept som gir små og mellomstore bedrifter en unik arbeidsplassopplevelse. Vår rolle var å designe, utvikle, levere og montere skilt og dekor som skulle gjenspeile INC. sitt innovative miljø. Blake har stått for utviklingen av navn og den grafiske profilen til bedriften.

 

Et av høydepunktene i dette prosjektet var utviklingen av et spesialdesignet skilt som virkelig skiller seg ut. Dette skiltet er et mesterverk av kreativitet, detaljer og håndverk, skapt for å fange oppmerksomheten til besøkende og skape et varig og godt førsteinntrykk.

 

INC. er et kontorkonsept som er kjent for sin fleksibilitet og inspirerende arbeidsområde, lokalisert i det ikoniske Hausmanns Hus i Oslo. De gir små og mellomstore bedrifter sjansen til å jobbe i næringsbygg med veletablerte aktører, og tilbyr førsteklasses fellesarealer og fasiliteter. Hausmanns Hus, midt i byens kulturhjerte, er en kontorplass man gjerne tilbringer dagen på!

 

Ekte håndverk

Dette samarbeidet har resultert i en imponerende visuell identitet for deres kontorer, og vi er stolte av å ha bidratt til å gjøre INC. til en destinasjon for inspirasjon og produktivitet.

 

Vurder Profilforum for ditt neste profileringsbehov, enten det er skilt, vindusdekor, profilklær, profilartikler, firmagaver eller design. Vi er her for å gjøre deg synlig på riktig måte, til riktig tid.

 

Kontakt oss i dag for å diskutere dine profileringsbehov!