Alt innen dekor og utsmykning

Ved siden av å levere dekor som vindusdekor, bildekor, og dekor og utsmykning til kontorer og fellesrom, så deler vi gjerne vår kompetanse med deg. 

Vindusdekor

Er kontorvinduet ditt et tomt lerret? Bruk dekor for å løfte det visuelle uttrykket. Foliering har mange bruksområder og kan fungere både som en smart reklameflate, som avskjerming eller som utsmykning i kontorlandskapet. Med enkle grep kan dekoren gi lokalene dine en helhetlig identitet, og kommunisere både til ansatte og kunder.

Hos Profilforum har vi et rikt utvalg tapet og folie, i forskjellige farger, mønster og kvalitet. På eget verksted printer, laminerer og skjærer vi ut typografi, logoer og dekor. Våre dyktige montører sørger for at resultatet blir helt optimalt.

Ulike dekormetoder

Vindusdekor har mange fordeler. Den fungerer som skjerming i kontorlokaler, til informasjon, profilering og kan brukes som merking ved universell utforming som kreves i mange bygg i dag. Det unike med vindusdekor er at den kan oppfylle disse kravene samtidig som den er miljøskapende og dekorativ. Vegg- og vindusdekor gir mange muligheter som både er enkelt å utføre og som uttrykker bedriftens identitet.

Vi leverer klistremerker i alle størrelser, farger og fasonger, etiketter på rull, vindusdekor i store serier, bakrutestreamers og produktmerking. Vi kan ta hånd om hele prosessen fra design til pakking og utsendelse. 

Fra våre printere kan vi levere konturskårede klistremerker med utendørs holdbarhet. Vi kan tilby foto, 3D-dekor eller flerfarget dekor ferdigutskåret. Dette kan også leveres i små serier.

Utsmykning

Utsmykning av bedriftens lokaler, enten permanent eller til et arrangement, er et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet og kommunisere et budskap. Hos Profilforum lager vi faste installasjoner til fellesarealer og mer midlertidig utsmykning til arrangementer, jubileum, kick off og messer.

På eget verksted, med moderne maskiner og dyktige håndverkere, skaper vi utsmykning og installasjoner i alle materialer, raskt og kostnadseffektivt. Vi bistår gjerne helt fra idé til ferdig produkt. Våre rådgivere og håndverkere har lang erfaring og den nødvendige fagkunnskapen. I godt samarbeid med våre oppdragsgivere finner vi løsningen som gjør inntrykk!

Montering av utskåret folie

I sentrum av Oslo ligger Norges eldste bankbygg. Dette huset har nå blitt forvandlet til et opplevelsessted med kulturscener, restaurant og lokaler for kreative utøvere. I samarbeid med Metric designbyrå har vi produsert dekor og informasjonsskilt til de nye lokalene.

Denne typen oppdrag som setter håndverk og kvalitet i fokus synes vi er spennende!

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.