Servicegrossistene

Bildekor, servicegrossisten, lastebilfolie, bilfolie, foliertbil, lastebildekor, bil med logo, profilering

I løpet av året har Servicegrossistene gjennomgått en omprofilering med lanseringen av ny logo. I den forbindelse har vi vært involvert med flere av våre produktområder, inkludert profilartikler, profilklær, bildekor, nettbutikk og messemateriell.

En viktig del av denne omprofileringen har vært å tilby en helhetlig løsning for deres 14 grossister som opererer over hele landet. I samarbeid med Servicegrossistene har vi satt sammen et eget sortiment av profilartikler og klær med deres nye logo på. Disse produktene er nå tilgjengelige gjennom en skreddersydd B2B nettbutikk, som fungerer som en praktisk bestillingsløsning.

Synlig bedre.

Videre har vi laget bildekor til deres kjøretøy, inkludert foliering av lastebiler. Vi har også levert vindusfolie, visittkort og imponerende messemateriell. Sjekk ut den kule oppblåsbare chillien på bildene under!

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet. En lokal forankret kjede som serverer til hele Norge. De har kunder i servicehandel, kantine, restaurant, hotell, fastfood, offentlig sektor og maritim sektor.

Vi er takknemlig for det samarbeidet vi har med Servicegrossistene og ser frem til å fortsette med å styrke deres merkevare med profilering.