Sleipner motor AS

Profileringsprodukter, Notatbok, flaske og penn med logo. Profilartikler, merch, Profilforum, Profilering, Reklameartikler, Produkter med logo

Profileringsprodukter

I forbindelse med omprofilering og ny logo i 2020 tok Sleipner kontakt med oss for nye profileringsprodukter. Vi har siden den tid levert masse spennende profileringsartikler og profilklær til dem. Nedenfor ser du et lite utvalg av hva vi har laget. Sleipner skaper verdensledende tekniske løsninger for å forbedre både komfort og sikkerheten til sjøs. Dette setter standarden for morgendagens båtliv. Med en stor kjærlighet for havet, innovativ teknologi og jaget etter perfeksjon, gjør de en super jobb for båtlivets fremtid.

 

Synlig bedre.

Innenfor profilklær og bekledning har vi levert alt fra t-skjorter og gensere – til skjorter og jakker, samt spesialproduserte capser og piquet. Vi har levert profilartikler som handlenett, kulepenn, notatbøker, solbriller, drikkeflaske, headnecker, krus og ladekabel, i tillegg til navneskilt, messeutstyr og andre gaveartikler. Alle produktene er nøye gjennomtenkt og designet etter Sleipners merkevareretningslinjer, med logo og design. For å øke eksponeringen og synligheten av din merkevare, er profileringsprodukter et rimelig og effektivt alternativ. Profilforum har et stort utvalg av produkter som kan benyttes til reklameformål og merkevarebygging.

 

Ta kontakt med en av våre kundebehandlere så hjelper vi deg med å finne profileringsprodukter etter dine ønsker og behov!