Helprofilering av Piren - et glass og en bit

Piren, Arbeidstøy, Arbeidsklær, Profilering, Profilklær, pique med logo, pique med trykk, Servitør klær, restaurantantrekk restaurantklær, meynskilt, restaurantmeny, barmeny, barmeny, barskilt, profilforum

Helprofilering av Piren - et glass og en bit

Profilforum er stolte av å ha bidratt til helprofileringen av Piren – et glass og en bit. Vi har levert alt fra arbeidstøy med logo, skilt og dekor, beachflagg, gatebukker, plateskilt til menyen, vindusfolie m.m. Ved hjelp av skilt og dekor i høy kvalitet skaper Piren et godt førsteinntrykk. I tillegg kommer logoen tydelig frem. Det er viktig at alle elementene i og utenfor lokalet harmonerer med hverandre, slik at Pirens identitet blir formidlet på en helhetlig og riktig måte. Profilforum har levert alt fra fasadeskilt, borddekor, vindusfolie og toalettskilt, - til beachflagg, gatebukker, plateskilt til menyen og lastesykkel med folie. Piren er et spennende nytt sted i Oslo som serverer mat og drikke midt på Rådhusbryggen ved Oslofjorden. I tillegg til sin attraktive beliggenhet, har de en aquavitbar med alle rettigheter. Enten du vil sitte inne eller ute kan du nyte av deilig mat med noe godt i glasset!

 

Kvalitet over alt. Kvalitet overalt. 

Arbeidstøy:

Når det gjelder arbeidstøy har vi blant annet levert piqueer, t-skjorter, skjorter, bukser, shorts og gode arbeidssko. Det er viktig at arbeidstøy er fleksibelt og behagelig slik at arbeidet som skal utføres kan gjøres på best mulig måte. Samtidig har arbeidstøyet en viktig funksjon for hvordan bedriften blir representert utad. For Piren var det viktig å ha arbeidstøy med god passform, riktig farger og nøye gjennomtenkte detaljer.