Profilering House of Oslo

Vindusdekor, dekor, folie på vindu, folie kontorlokaler, dekor av lokaler, vindusdekor House of Oslo.

Vi er stolte av å ha fått æren av å utarbeide, produsere og levere eksklusive skilt og dekor til House of Oslos flotte nye lokaler. Et eksklusivt konferansesenter, helt utenom det vanlige, med elegante nye kontorlokaler. Profilforum har også levert profileringsartikler med logo, som gjenspeiler det eksklusive utrykket til lokalet. Profilering av bedriften, ved hjelp av skilt, dekor og profilartikler er avgjørende for en sterk merkevarebygging.

 

Med sin attraktive beliggenhet, midt i hjertet av Oslos sentrale forretningsdistrikt i VIA, finner du alt du trenger av komfortable fasiliteter, utført med høy kvalitet. I en atmosfære av elegant ro og høy komfort, ligger forholdene til rette for at du kan yte best mulig faglig sett. Vi er stolte av muligheten vi har fått til å kunne bidra med utsmykningen av House of Oslo.

 

Profilforum har lang erfaring med produksjon av skilt og vindusdekor, av høy kvalitet. Vindusdekor kan fungere som skjerming i kontorlokaler, samtidig som det er miljøskapende og dekorativt. Informasjonsskilt er avgjørende for at besøkende enkelt skal finne frem i lokalet. Dessuten har skilt en viktig rolle i det visuelle utrykket til bedriften. For å øke oppmerksomhet rundt en merkevare er profilering viktig. Du kan profilere din bedrift ved hjelp av ulike profilartikler. For eksempel: handlenett, notatbøker og penner.

 

Kvalitet over alt. Kvalitet overalt.