Produksjon

Det er morsommere å snakke med folk som brenner for faget.

Ekte håndverk

Vi er svært stolt av å ha eget verksted og produksjon på huset. Kombinasjonen av dyktige fagfolk og moderne maskiner, gir oss mulighet til å levere skreddersøm av alle tenkelige produkter. Uansett om du ønsker skilt, profilering, installasjoner, klær, butikkmateriell eller foliering.

Uansett om materialet er tøy, tre, glass, plast, akryl eller metall, har våre eksperter det nødvendige utstyret, kunnskapen og håndlaget for oppgaven. Eget verksted gir oss også mulighet til å levere raskere, mer fleksibelt og mer miljøvennlig.

Transfertrykk, trykk, trykk på klær

Trykk

Transfertrykk er nøyaktig og god på detaljer. Det er en trykkemetode som egner seg til de fleste tekstilprodukter, også til små opplag. 

brodering, borderingsmaskin, brodering av logo

Brodering

På vår broderingsavdeling broderer vi logoer, tekster og emblemer direkte på plagg og egnede materialer. Brodering er en eksklusiv logopåføring og leveres i alle farger. 

Termokrus med lasergravering, Life Venture termokopp, lasergravering, gravering

Lasergravering

Lasergravering gjør det mulig å profilere på en rekke harde materialer som glass, plast og metall. Teknikken gjør det mulig å få frem små detaljer og er varig. 

Fres

Fres

Maskinen freser i forskjellige dybde og 3D i plast, tre og metall. Fasadeskilt og dekorasjoner kan leveres med innebygget LED lys. 

Folieskjæring

Folie

Våre skjæreplottere er raske og nøyaktige. Vi leverer alle foliefarger og kvaliteter med et stort utvalg på lager kan vi levere raskt og fleksibelt. 

Storformat print

Print

Profilforum har i dag flere printere hvor farger og bildeoppfattelse gjengis i fotografisk kvalitet på folie, tape, bannere og plater.