Utsmykning Grand Café

Utsmykning og dekor av lokaler til grand Café. Vindudekor, skiltdekor, fotodekor, tapet. Skilt.

Historisk Café

Grand Café åpnet dørene for første gang i 1874, da Oslo het Kristiania. For Kristianaiabohmer som Henrik Ibsen, Gustav Vigeland og Roald Amundsen ble cafeen et stamsted.  Nå har dørene åpnet på nytt, som restaurant og vinkjeller, og vi er stolt av å få være med på fornyelsen av selveste Grand Café. 
I samarbeid med dyktige interiørdesignere har vi produsert skilt og dekorasjoner til den prestisjefylte og historiske cafeen på Karl Johan. 

Lokalene er fornyet, men har samtidig beholdt sitt historiske preg, tilført et moderne interiør og dekorative designelementer. Stilen er gjennomført, og veggdekorasjoner, skilting og menykart er spesialprodusert for å oppnå nettopp det uttrykket de ønsket. Profilforum fikk også oppgaven å gjenskape de flotte logosymbolene i ekte gull på inngangsdørene. Vi har laget støpeformer og støpt 3D-bokstaver som er bekledd i 24k bladgull. 

Vi er glade for at ekte og godt håndverk fortsatt blir verdsatt, og at egen produksjon i Oslo gjør det mulig å levere slike oppdrag på kort tid.

Ekte håndverk.