Utsmykning Adam og Eva

Rammer med bilder hos Adam og Eva. Smart ramme hvor man enkelt kan bytte motiv ved behov.

Utsmykning som inspirerer

Som Norges mest innovative frisørkjede viser Adam og Eva at de elsker sitt håndverk ved å utfordre grensene mellom kommunikasjon og kunst. Det samme gjør New York-kunstneren Bob Recine, som de inviterte til å ha kunstutstilling ved åpningen av den nyoppussede salongen på Aker Brygge. Her viste han bilder som utfordrer disse grensene ved å integrere elementer fra det tradisjonelle frisørfaget i kunsten.
I 2017 har Bob Recine stått for utforming av de flotte bildene som henger i alle Adam og Evas salonger. Med bildene ønsker Adam og Eva å inspirere sine kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Det er viktig med en riktig gjengivelse.

Fleksibel løsning
Mote og trender endres fort, og Adam og Eva har lang tradisjon i å endre sine frisørsalongers visuelle utrykk. Dette gjør de blant annet igjennom flotte bildekolleksjoner. Farger og stemning i bildene må komme riktig og likt frem i alle salongene. Det er også viktig at bildene kan byttes ut på en enkel måte. Derfor har de valgt et eksklusivt og fleksibelt rammesystem med utskiftbare motiver og materialer som gjengir fargene og fungerer optimalt.