Transport & Logistikk-messen er transportbransjens største faglige møteplass med konferanser og messer, hvor selvfølgelig Scania var deltaker. Her fikk Profilforum nok en gang det ærefulle oppdraget med å bygge store deler av Scania sin stand og butikk, med nesten alt av tilhørende dekorelementer. 

Vafler og satellitter 

På en messe hvor lastebiler, busser og motorer er det bærende elementet, var det vanskelig å ikke legge merke til den noe fremmede satellitten som hang som et smykke over Scania sin stand. Men denne satellitten var derimot ingen tilfeldighet – teknologien stormer fremover og Scania ønsker å synliggjøre deres rolle som en teknologisk og fremtidsrettet leverandør av bærekraftige transportløsninger. Her spiller satellitter en viktig rolle, lastebiler blir som alt annet tilkoblet online-tjenester og smartstyring. 

Tilbake på bakken ble 50 års jubileet til Scanias V8 motor feiret med brask og bram. I butikken var det lansering av den splitter nye spesialdesignede V8 kleskolleksjonen, og alt fra store lyskasser, nedhegn fra tak, messevegger, pyloner med lys, installasjoner, vafler, cup cakes og spesialdesignede disker var satt opp i anledning V8 sitt 50 års jubileum.

Denne standen er et godt eksempel på hva vi kan levere av tjenester innen events og stands. I tillegg fikk vi her gjøre mye dekorarbeid som gorde at Scania virkelig skilte seg ut på messen. 

Trenger dere veiledning til deres messestand, ta kontakt så hjelper vi dere gjennom hele prosessen. 

“ Rask og lokal produksjon.