Design og dekor av Foodoras nye lokaler

Vindusdekor foodora, dekor, design, konseptdesign, foliedekor, vindusfolie

Foodoras nye lokaler

Den populære matleveringstjenesten Foodora opplever sterk vekst i Norge, og de flyttet nylig inn i toppmoderne lokaler i Oslo sentrum. De åpne lokalene med store vindusflater innbyr til spennende vindusdekorering.

Selv hadde de ideer om at dekoren kunne fortelle litt av historien til selskapet og vise til viktige milepæler. Profilforum ble engasjert av Foodora for å bistå med å konseptualisere og utvikle den endelige dekorløsningen. Tidlig i prosessen utkrystalliserte det seg en ide om å bruke veinettet fra Oslo og øvrige norske byer som foodora opererer i. Tekniske tegninger ble innhentet fra Plan- og bygningsetaten, og forenklet og stilisert til kartmønstre som gjenspeiler bygatene – arbeidsplassen til Foodoras syklister. På kartet la vi inn detaljer som viser ulike begivenheter, som Foodora sitt første leveringsområde i Oslo og gjennomsnittlige leveringstider.

Vi har bevisst valgt å bruke Foodoras distinkte, rosa farge for å fremheve de ulike detaljene mot det hvite kartmønsteret. Slik ble vindusdekoren også et profilforsterkende element i lokalene. For å skape variasjon i dekoreringen utarbeidet vi både stiliserte illustrasjoner av Foodora-syklister og eksperimenterte med transparente og lystette folier på glassflatene. Dekoren på dørene fikk tekstuelle detaljer for ytterligere å forsterke Foodora sin profil og visjon. På en av de lange vindusflatene, hvor det var ønske om en mer dempet dekor, laget vi en informativ tidslinje i utskåret rosa og frostet folie. 

Opplevelsen man får når man går inn i de nye lokalene til Foodora vitner om en fremtidsrettet og dynamisk bedrift. Profilforum er veldig stolte av resultatet og synes det er gøy og inspirerende når kunder er så engasjerte og delaktige for å komme frem til et best mulig resultat.

 «Vi trives veldig godt i våre nye lokaler og får mange gode tilbakemeldinger fra kunder, ansatte og partnere som kommer innom oss. Det har vært morsomt å jobbe med en leverandør om har levert så godt på våre kreative ønsker» Deividas Aleksandravicius, HR Manager – Norway

 Vi trives veldig godt i våre nye lokaler og får mange gode tilbakemeldinger fra kunder, ansatte og partnere som kommer innom oss. Det har vært morsomt å jobbe med en leverandør som har levert så godt på våre kreative ønsker.

Deividas Aleksandravicius, HR Manager – Norway