WEBTJENESTER

En god webside kan være avgjørende for valg av bedrift.

Profilforum skaper kreativ, spennende og funksjonell design på alle digitale plattformer. Vårt mål er å skape gode brukeropplevelser på nett samtidig som vi skal kommunisere riktig til brukeren. Ved å være oppdatert på digitale trender kan vi tilby de beste løsningene som er effektive og kostnadsbesparende.

B2B nettbutikk

Vi designer, utvikler og drifter nettbutikk B2B. Med moderne løsninger og god brukervennlighet i fokus sørger vi for at alle dine ansatte får tilgang til en enkel bestillingsløsning. Vi utarbeider din profilkolleksjon til nettbutikken, holder varelager og distribuerer etter bestilling. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss for mer informasjon.

Webdesign

Profilforum utvikler moderne nettsider som skaper gode brukeropplevelser, konverterer trafikk og forsterker din merkevare. Våre designere sørger for å styrke din visuelle identitet på nett. Vi tilbyr faglig kompetanse og leverer skreddersydde nettsider som fungerer godt på alle digitale flater. Vi sørger for at innholdet er søkeroptimalisert slik at nettsiden din kan konverterer trafikk.

Det er mange muligheter og funksjoner når man skal lage en nettside, og vi tilpasser det akkurat slik du ønsker. Nettsidene er laget slik at du enkelt kan jobbe videre med siden i etterkant. Noen bedrifter ønsker å gjøre mye selv, men trenger hjelp til å komme i gang med sin nye nettside, mens andre ønsker at vi gjør alt.

Kontakt oss for mer informasjon.