Skilt og dekor til Der Peppern Gror

Der Peppern Gror, foodcourt, resturant, skilt, skilt og dekor, Profilforum, butikkskilt, lysskilt, uthengsskilt,

Skilt og dekor til Der Peppern Gror  

Der Peppern Gror har oppgradert matboden sin, på VIA Village foodcourt. Vi i Profilforum har bidratt til denne oppgraderingen ved å designe, produsere og montere skilt, dekor og folie. Målet var å gjøre matboden mer synlig og unik. Sammensetningen av de indiske designelementene og de freshe fargene gir et helt unikt visuelt uttrykk. Resultatet ble en skikkelig blikkfanger, som skaper et godt førsteinntrykk og en hyggelig atmosfære.

 

På VIA Village foodcort finner du ni forskjellige matboder med ulike varianter av streetfood. Her finnes det noe for enhver smak. Profilforum har stått for produksjonen av den utvendige- og innvendige skiltingen av hele VIA, Via Village og House of Oslo.

Ekte håndverk.

Der Peppern Gror

Der Pepper Gror åpnet for første gang i Oslo i 2015. Fra første dag fikk de overveldende god respons og positive anmeldelser. De er kjent for å servere ekte indisk streetfood, indisk husmannskost og klassiske resturant-curries til det norske folk. Der Peppern Gror er også en hyllest til arbeidsinnvandrerne som kom til Norge fra India på 70-tallet. I tillegg til enda en matbod på Oslo Street Food i Torggata, har de også to fine restauranter på Rådhusplassen og i Bogstadveien. De har til og med en egen food truck som de leier ut til private selskap, catering, festivaler og andre arrangementer. Profilforum har vært med på å designe, produsere og montere skilt og dekor til alle lokalene.

 

Vi i Profilforum tilbyr alle typer skilt; fasadeskilt, informasjonsskilt, lysskilt, butikkskilt, uthengsskilt og alle andre tenkelig skilt. På eget kontor og verksted blir skiltene spesialdesignet og produsert. Våre egne montører sørger for at produktene blir riktig og fint montert.

 

Ta kontakt med våre prosjektledere for en uforpliktende prat!